TILLSAMMANS MOT CANCER

Cancer. Tyvärr påverkas vi alla mer eller mindre av denna fruktansvärda sjukdom! Alla har vi en berättelse om en familjemedlem, någon nära eller bekant som fått cancer, eller så har du kanske själv drabbats! 

För vår del har en av våra mest engagerade medlemmar på CrossFit Hässleholm fått cancer. Och när sånt händer vill man hjälpa på alla sätt man kan. Vi har därför startat en insamling vars mittpunkt kommer att vara en utmaning som går ut på att man går 100 000 steg på en dag, i Hässleholm. Varför? Jo, för att precis som att nästan alla drabbas av cancer på något sätt, så kan nästan ALLA gå, och alla kan göra skillnad!

Den 8/7 går vi tillsammans mot cancer – för vår vän och för alla som drabbats!

Självklart behöver man inte gå hela vägen och alla 100 000 steg utan det kommer att finnas alternativ. Mer information finns i vårt evenemang på Facebook. Gå in där, anmäl dig och gå tillsammans för Cancerfonden med oss! 

0
Så här mycket har vi samlat ihop till välgörenhet!

När träning gör gott. på riktigt.

För oss är det viktigt att hjälpa till. Inte bara genom att hjälpa folk med träning utan även genom att använda plattformen vi skapat för att kunna hjälpa de som verkligen behöver det. Välgörenhet har varit en naturlig del av CrossFit Hässleholm sedan vi startade. Redan innan vi hade en lokal så samlade vi in pengar till Musikhjälpen. Just Musikhjälpen är ett favoritprojekt för oss, men genom åren så har det blivit en massa andra välgörenhetsprojekt. Tillsammans med våra fantastiska medlemmar så har vårt lilla gym samlat in nästan 250 000:-!

initiativ vi stöttat