våra coacher

Christoffer Persson

Stoffe

Min bakgrund rent idrottsligt är fotboll, vilket jag fortfarande spelar när jag får möjlighet. Då är det Ballingslövs GoiF som gäller. På senare år har det blivit mer långdistans sedan Mathias drog med mig på Vätternrundan 2008. Efter 15h och 45 minuter var jag “hooked” på längre lopp. Sedan dess har det blivit alla möjliga trevliga, och otrevliga, lopp.

2011 vaknade mitt intresse för CrossFit när en vän under en grabbkväll visade ett klipp på legenden Mikko Salo. Efter det började jag testa lite på gymmet jag tränade på, men insåg ganska snabbt att “vanliga” gym inte ger utrymme för funktionell träning. Där och då föddes tanken om att en dag öppna ett eget CrossFit-gym i Hässleholm.

På bilden ser ni mig ta en välförtjänt fikapaus under Ultravasan (9 mil löpning) som jag sprang sommaren 2014. Pannkakor har aldrig varit godare. 

Utbildningar

 • CrossFit level 1
 • CrossFit Endurance
 • CrossFit Gymnastic
 • CrossFit Weightlifting
 • Eleiko Weightlifting level 1
 • Eleiko Strength coach level 1
 • Eleiko Olympic lifting camp
 • Eleiko Powerlifting level 1

Reimer

Min moster Anki kallade mig för ”Matte-Pinnaben” som liten, men det var inte förrän i mellanstadiet jag insåg fördelarna med mina pinnaben. Jag upptäckte att jag kunde springa längre sträckor utan att bli trött. Efter den insikten har nyfikenheten på hur långt jag kan pressa mig själv tagit mig genom diverse tävlingar och strapatser.

Utöver löpningen har jag haft en förkärlek till funktionell träning hela livet. Träning i diverse maskiner föll mig aldrig i smaken. Mitt första CrossFit-pass körde jag hemma i hallen där jag gjorde så många rundor med chins, armhävningar och situps som möjligt på 20 minuter. Jag var helt slut och insåg att jag aldrig tränat mer effektivt i hela mitt liv, jag hade hittat hem.

På bilden ser ni mig under Ironman 2012 – ett lopp där man simmar 3,8 km, cyklar 18 mil och avslutar med 4,2 mil löpning.

Utbildningar

 • CrossFit level 1

JEanette

Är utbildad personlig tränare, kostrådgivare och även gravid- & mammaträning. Är licensierad löpcoach genom Runacademy. Jag har varit fysiskt aktiv nästa hela mitt liv, spelat fotboll, tränat friidrott och simmat. CrossFit träningen började jag med 2015. Jag har även sprungit flertalet lopp bland annat Helsingborgs Marathon, Göteborgsvarvet men även Lidingöloppet. Mitt mål är att kunna hjälpa och stötta andra med sin träning och nå sina mål. 

Utbildningar

 • Lic. Personlig tränare intensive PT
 • Lic. Löpcoach
 • Lic. Gravid & mammaträning

Emil

39-årig ungdom som bor i Hässleholm men uppväxt på en gård utanför Bjärnum där jag också fick min träning genom hårt arbete.
Att gå på gym och träna har aldrig varit min grej förrän jag provade på CrossFit, vilket jag fastnade för direkt.
 
Förutom träning så håller jag på en del med pistolskytte och älskar riktiga äventyr varsomhelst i världen.
 

Utbildningar

 • CrossFit Level 1 Trainer

OM CROSSFIT KIDS

CrossFit Kids passar alla barn. Vi kombinerar kondition, styrka och rörlighet där varje barn jobbar och utmanar sig själv utifrån egna förutsättningar. Teknik och säker träning är viktigt för oss men inte minst att vi ska ha roligt. Passen är 40-45 minuter långa och vi varierar inom- och utomhusträning. Ålder är 8-12.

Carl, Vesna, Jeanette och Anita

Våra barncoacher

Carl 

39 år, bor med familjen på Röinge. Idrottstokig. Så som barn testade jag på det mesta. När kompisarna Mathias och Christoffer öppnade boxen testade och fastnade jag direkt. Har aldrig styrketränat tidigare men det funktionella upplägget och kombinationen av styrka/uthållighet/gymnastik inom CrossFit passar mig perfekt. Älskar utmaningar och att testa mina gränser så jag hänger gärna med på Christoffer och Mathias olika upptåg. Har gjort milen under 40min, tävlat i CrossFit ett par gånger, gjort Tughest ett gäng gånger och även Toughest i 24H. Det bästa med CrossFit Hässleholm, enligt mig, är gemenskapen. Som inflyttad så har jag nog lärt känna fler personer i boxen än någon annan stans. Träning och gemenskap i en fantastisk kombination.

Vesna 

Jag har tränat större delen av mitt vuxna liv. För fyra år sedan upptäckte jag crossfit och blev fullständigt förälskad i träningsformen, en förälskelse som fortfarande håller i sig. Jag tycker det är viktigt med rörelse för både barn och vuxna. Jag personligen tycker att crossfit är den ultimata träningsformen för alla, även barn. Inom crossfit tränar alla utifrån sin egen förmåga och kapacitet. Du tränar själv och i grupp där du gläds åt dina egna och andras framgångar. Anledningen till att jag tycker att crossfit är så bra är att det är så mångsidigt. Barnen får kroppskännedom, de tränar rörlighet, styrka och kondition och allt får plats under ett enda pass. Men det viktigaste är att vi har kul tillsammans och det är så roligt att se när barnen klarar av något som de kämpat med.

Anita

Jag har tränat sedan tonåren och jobbat med träning i många år. Började med crossfit 2015 och håller i Crossfitkidspass sedan ett par år tillbaka. Har gått Crossfitkids utbildning