Paleo challenge accepted

Hej medlemmar!

Som ni redan vet kör vi imorgon igång CrossFit Hässlehoms ”Paleo Challenge”, vilken går ut på att vi ska äta stenålderskost i januari månad. Är du osäker på vad Paleo är kan du läsa mer på undervarttak.se. Det är för övrigt från den här sidan vi kommer att hämta många av våra recept. Gå gärna in och kika, den är kanon om man vill testa Paleo!

Jag, Charlotte (Christoffers sambo) är egentligen inte sprudlande glad över den här utmaningen men jag känner mig sporrad att ta mig ur julmatsträsket. Och en månad ska jag väl klara av?! De gångerna jag varit nere i boxen under julen har energin varit ganska låg och jag anar att det är Alladin-askarna, prinskorvarna och julgröten som är bovarna. Vi ska försöka köra Paleo så strikt vi kan men den obligatoriska filen på frukostbordet har jag förhandlat mig till – den måste jag få ha kvar! 😉

Häng gärna med på utmaningen! Kör strikt eller gör som jag – anpassa den så att det känns bra för dig. Och fundera gärna över hur kosten påverkar dig när du tränar, det ska jag göra! Och försök skit i vad vågen säger, syftet är att må bra, att ge kroppen en bra start på 2016 och kanske att bygga lite karaktär 🙂

I den här bloggen kommer vi att lägga upp receptförslag under hela januari så att det blir enklare för er att veta vad ni ska laga. Även om du inte vill vara med på hela utmaningen så kanske här är något recept du vill prova ändå!

Lycka till!

/Charlotte

One Comment

  1. Vad roligt att ni ska göra en Paleoutmaning och extra härligt att vi får vara med på ett hörn med recept!

    Stort lycka till alla!

    Magnus & Jenny
    Under vårt tak

Comments are closed.