Om oss

Vi förbereder dig för vardagen

Vi tror att kroppen är skapt för att vara i rörelse, och för att klara av de rörelser man utsätts för i vardagen behöver man underhålla kroppen och sina muskler. Men vi tror inte på att sätta sig i en maskin och låta den styra dina rörelser. Hos oss handlar träning om funktionell rörelse - allt med en tanke på att du ska vara så förberedd för vardagen som möjligt.

Christoffer Persson

Christoffer Persson

Min bakgrund rent idrottsligt är fotboll, vilket jag fortfarande spelar när jag får möjlighet. Då är det Ballingslövs GoiF som gäller. På senare år har det blivit mer långdistans sedan Mathias drog med mig på Vätternrundan 2008. Efter 15h och 45 minuter var jag "hooked" på längre lopp. Sedan dess har det blivit alla möjliga trevliga, och otrevliga, lopp.

2011 vaknade mitt intresse för CrossFit när en vän under en grabbkväll visade ett klipp på legenden Mikko Salo. Efter det började jag testa lite på gymmet jag tränade på, men insåg ganska snabbt att "vanliga" gym inte ger utrymme för funktionell träning. Där och då föddes tanken om att en dag öppna ett eget CrossFit-gym i Hässleholm.

På bilden ser ni mig ta en välförtjänt fikapaus under Ultravasan (9 mil löpning) som jag sprang sommaren 2014. Pannkakor har aldrig varit godare. 🙂

Utbildningar

 • CrossFit level 1
 • CrossFit Endurance
 • CrossFit Gymnastic
 • CrossFit Weightlifting
 • Eleiko Weightlifting level 1
 • Eleiko Strength coach level 1
 • Eleiko Olympic lifting camp
 • Eleiko Powerlifting level 1

 

Mathias Reimer

Min moster Anki kallade mig för ”Matte-Pinnaben” som liten, men det var inte förrän i mellanstadiet jag insåg fördelarna med mina pinnaben. Jag upptäckte att jag kunde springa längre sträckor utan att bli trött. Efter den insikten har nyfikenheten på hur långt jag kan pressa mig själv tagit mig genom diverse tävlingar och strapatser.

Utöver löpningen har jag haft en förkärlek till funktionell träning hela livet. Träning i diverse maskiner föll mig aldrig i smaken. Mitt första CrossFit-pass körde jag hemma i hallen där jag gjorde så många rundor med chins, armhävningar och situps som möjligt på 20 minuter. Jag var helt slut och insåg att jag aldrig tränat mer effektivt i hela mitt liv, jag hade hittat hem.

På bilden ser ni mig under Ironman 2012 - ett lopp där man simmar 3,8 km, cyklar 18 mil och avslutar med 4,2 mil löpning.

Utbildningar

 • CrossFit level 1
Filip

Filip Gunnarsson

Som ung (yngre) var sporten golf utloppet för mina atletiska ambitioner. Med åren kompletterades den satsningen med sedvanlig träning på gym. Satsningen rann ut i sanden och jag blev kvar på gymmet. 

Snabbspola ett par år och min tid på gymmet hade utvecklats till en oroväckande rutin a la Groundhod day. Då dök räddaren upp, Christoffer"våfflan" Persson, och introducerade Crossfit för mig i form av "Fight gone bad".. Jag blev hooked och resten är historia.

På bilden ser ni mig utföra ett ryck i boxen. CrossFit erbjuder en otrolig mängd skills att bemästra och tyngdlyftning har verkligen fallit mig i smaken.

Utbildningar

 • CrossFit level 1

Helene Svensson

För mig är träning det absolut roligaste och viktigaste i livet för att må bra. Jag har varit fysiskt aktiv inom blandade grenar i stort sett hela mitt liv, men största delen av min uppväxt spelade jag fotboll, något som sen gick över till gymmet där jag sen spenderat massor med timmar. Jag hann med att köra en bikinifitness-satsning 2014, med allt vad det innebär i form av diet och posering och tävling. Jag har sen flera år bakom mig i försvarsmakten och det var där mitt intresse för CrossFit och funktionell träning växte till sig, när jag blev mer intresserad av vad kroppen faktiskt kan prestera än hur den ser ut. Nu på senare år har jag verkligen upptäckt hur kul det är att få lära mig mer om träning och hjälpa andra nå sina mål och framförallt hålla sig skadefria och må bra. Vilket gjort att jag nu studerar till fysioterapeut. Vid sidan om mina studier arbetar jag också som personlig tränare på Crossfit Hässleholm.

Utbildningar

 • Eleiko Lic. Personal Trainer
 • CrossFit Level 1 Trainer

CrossFit kids coacher

Anita Barba Svensson

Jeanette Ahlgren

Carl Frostgård

Vesna Eriksson

Vi hjälper dig med dina utmaningar

Kom gärna förbi och prata träning med oss. Våra hjärtan bankar för funktionell rörelse och vi anser att CrossFit är den bästa träningsformen för detta. Men vi har också erfarenhet från många olika träningssätt, som till exempel "vanlig" gymträning, fotboll och långdistans. Genom åren har vi båda genomfört många, korta och långa, lopp och vi hjälper dig gärna med förberedelserna inför din nästa utmaning.

/Christoffer och Mathias