Toughest Malmö 2020

Precis som förra året, åker vi i maj ner till Malmö för att genomföra Toughest, ett 8 km långt hinderbanelopp. Nu kan du ge bort ett förberedelse-kit till någon som vill träna inför loppet! Eller varför inte unna dig själv en annorlunda julklapp?

I varje paket ingår fyra träningspass där vi förbereder oss inför loppet i Malmö. Passen kommer att läggas de fyra sista söndagarna innan Toughest, vilket blir 12/4, 19/4, 26/4 och 3/5. Toughest Malmö är den 9/5 2020. Skulle vi få ihop tillräckligt många intresserade så blir det sista passet på Torgets lab i Malmö!

När det sen är dags för själva loppet så åker alla som vill ner till Malmö i samlad trupp. Loppet lägger man upp som man vill, man kan springa själv eller hålla ihop med övriga deltagare från CrossFit Hässleholm. Vi kommer att ha en representant som ligger längst bak för att stötta upp för de som vill och behöver.

För att alla ska få samma starttid anger man CrossFit Hässleholm som lagnamn när man anmäler sig (var noga med stavning samt stora och små bokstäver). OBS! Anmälningsavgift till loppet ingår inte i våra paket.

Kontakta Mathias eller Christoffer för mer information eller beställning av ett paket!

Paket 1

  • 4 träningspass
    550 kr

Paket 2

  • 4 träningspass
  • CrossFit Hässleholm-tröja
    800kr

Lagtröja 300kr

Bild på några av våra medlemmar från Toughest i Köpenhamn 2016

toughest-bild