Försäsongsträning

Redan från starten, till och med innan vi öppnat boxen så har vi hjälpt lokala klubbar att komma i form inför deras säsonger. Är ni intresserade så bara hör av er för upplägg med mera.

Här har ni några ord från några av klubbarn vi har hjälpt:

Farstorps goif – ”Vi i Farstorps indrottsförening har valt att ladda upp inför fotbollssäsongen dom sista åren med crossfit för att vi först och främst tycker det är en rolig träningsform där alla kämptar tillsammans för att lagets kondition och styrka. CrossFit Hässleholm har hjälpt oss att komma i form inför fotbollssäsongen tränarna är alltid hjälpsamma och kommer alltid med ett leende på läpparna vilket gör träningen betydligt lättare.

 

Ballingslövs GoiF” CrossFit Hässleholm erbjuder oss ett bra alternativ på försäsongen. Med ett bra upplägg och ledarskap tror vi stenhårt på denna moderna träningsform. Hela kroppen får jobba!”

Röke IBK”I en sport där det gäller att vara snabb och explosiv i många av momenten så tycker vi att CrossFit har varit ett riktigt bra komplement till den vanliga träningen. Sen att det ingick rörlighet va helt klart ett extra plus”

Fmck Hässleholm”Med hjälp av crossfit bygger vi upp kroppen på ett effektivt och samtidigt roligt sätt. Uthållighet och muskelstyrka i armar och överkropp är viktiga bitar när man kör enduro”

Är ni intresserade så maila oss för mer information!

 

Företagsträning

Det finns många alternativ och möjligheter för företag och vi kan såklart anpassa det efter ert företag om det behövs. Hör av er om ni är intresserade!

Några ord från företag som använt/använder oss:

M. Karlsson Bygg”Vi på M.Karlsson Bygg i Tyringe tar hjälp med träningen av CrossFit Hässleholm och där får vi bra service och hjälp. Detta stärker både kroppen och gemenskapen och det vill vi tacka CrossFit Hässleholm för”

Bergendahls AB – ”Medans vårt gym höll på att renoveras så satte CrossFits grymma instruktörer ihop bra pass både för tränade och otränade. Det blev under den perioden veckans höjdpunkt då det var roligt att träna ihop eftersom att vi pushade varandra”