Försäsongsträning

Redan från starten, till och med innan vi öppnat boxen så har vi hjälpt lokala klubbar att komma i form inför deras säsonger.

Här har ni några ord från några av klubbarn vi har hjälp

Farstorps goif – ”Vi i Farstorps indrottsförening har valt att ladda upp inför fotbollssäsongen dom sista åren med crossfit för att vi först och främst tycker det är en rolig träningsform där alla kämptar tillsammans för att lagets kondition och styrka. CrossFit Hässleholm har hjälpt oss att komma i form inför fotbollssäsongen tränarna är alltid hjälpsamma och kommer alltid med ett leende på läpparna vilket gör träningen betydligt lättare.

 

Ballingslövs GoiF” CrossFit Hässleholm erbjuder oss ett bra alternativ på försäsongen. Med ett bra upplägg och ledarskap tror vi stenhårt på denna moderna träningsform. Hela kroppen får jobba!”

Röke IBK”I en sport där det gäller att vara snabb och explosiv i många av momenten så tycker vi att CrossFit har varit ett riktigt bra komplement till den vanliga träningen. Sen att det ingick rörlighet va helt klart ett extra plus”

Fmck Hässleholm”Med hjälp av crossfit bygger vi upp kroppen på ett effektivt och samtidigt roligt sätt. Uthållighet och muskelstyrka i armar och överkropp är viktiga bitar när man kör enduro”

Är ni intresserade så maila oss för mer information!