24h välgörenhetslopp

 

Detta uppdraget bestod av att jag och Mathias skulle tillsammans hinna så många varv som möjligt på en 400m bana under 24h.

Det absolut tuffaste uppdraget vi åkte på va nog detta uppdraget. Man kände redan innan det hela att det skulle bli riktigt tufft och det blev det också. Därför gjorde vi det hela till en allmän tillställning och gjorde det till ett välgörenhetslopp där man både kunde skänka pengar och med sitt deltagande bidra till vårt ändamål. Detta gjorde att vi hade sällskap hela tiden och folk som hejade mer eller mindre hela tiden under dagtid. Till och med under natten så dök det förbi lite vänner och hejade.

Vi inte bara klarade våra 24h och vårt mål på att klara längre än 9mil per person för mig och Mathias (sammanlagt 20,18mil) utan vi drog även in över 38 000:- till WWF!!!! Detta tack vare alla som deltog, skänkte och alla företag som sponsrade vårt lopp. Ett stort tack till er alla! Och alla som va med och hejade på oss!

Företagen som sponsrade vårt lopp va följande:

Tenica Home, Ballingslövs kök, Nisses varuhus, City Gross Hässleholm, Stoby, Snapphanetruck AB, Autoport AB, Klubbkompis i Broby, Sand & Vattenbläst i Tyringe, CLB entreprenad AB , Hesslekonsult AB, Fastighetsbyrån Hässleholm, C4 truck, Sportringen Hässleholm, Iris blommor, Restaurang Farozon